Uw project

Eerste contact

In de onze showroom presenteren we ruim 140 houthaarden, speksteenkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en meer in verschillende stijlen. Door het unieke aanbod van openhaarden en kachels kan u best een eerste indruk komen opdoen van de onbegrensde mogelijkheden.

Tijdens uw bezoek dienen wij u graag van persoonlijk advies zodat we, samen met u uw, gewenste richting kunnen bepalen. Het maakt ons werk makkelijker indien u basisafmetingen, plannen of foto's meebrengt. Een vrijblijvende offerte wordt graag gemaakt.

Maatwerk

Welke haard u ook kiest, deze passen kan perfect aangepast worden naar uw droomproject.

Ons maatwerk in staal, schouwmantel met ingebouwde tv-kasten, opbergmeubelen en meer speelt hierbij een grote rol.

Na uw volle tevredenheid van ons ontwerp kan ons maatwerk een persoonlijke toegevoegde waarde hebben.

3D-simulatie

Om een exact beeld te krijgen van uw toekomstig interieur kunnen wij een 3D-simulatie aanbieden. Zo bouwen wij samen met u het interieur van uw wensen… Op die manier visualiseren wij uw project op maat.

Uitvoering

Na de bestelling wordt de uitvoeringsdatum afgesproken en gerespecteerd. Een plaatsbezoek op voorhand vermijdt onaangename verassingen bij uitvoering.

Onze meestergast met meer dan 30 jaar ervaring en een jonge gedreven ploeg staan in om afgesproken datum een correcte installatie af te leveren.

Uw project op maat wordt behandeld met persoonlijke aandacht.