top of page

ELEKTRISCH

Goeyvaerts is een erkend verdeler van de meest innovatieve en toomaangevende merken van elektrische haarden. De haarden zijn in verschillende stijlen beschikbaar, zoals modern, klassiek of sierlijk zodat u zeker een ontwerp vindt die in uw woning past.

e-MatriX-800_650-II-web-res-1-of-3-1.jpeg
Elektrisch.jpg
faber-e-matrix-800-500-rd2.jpeg

Elektrische haarden zijn sfeervol, gemakkelijk en veilig. Je kunt hem niet alleen in je woonkamer plaatsen, maar ook ook in je slaapkamer, je badkamer of je keuken. Dat kun je met andere haarden dan weer niet. Een goede elektrische haard heeft niet enkel een prachtige, levensechte vlam maar tevens het knettergeluid van hout zodat je de echte haardsfeer in huis brengt.

ALLE VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE KACHELS

Meer informatie

Verschillende soorten elektrische kachels

Elektrische haarden zijn er in verschillende soorten. Het verschil zit voornamelijk in de wijze waarop het vuur wordt geïmiteerd. Dit kan op basis van de volgende technieken:

GALLERY

Verschillende soorten haarden

Elektrische haarden zijn er in verschillende soorten. Het verschil zit voornamelijk in de wijze waarop het vuur wordt geïmiteerd. Dit kan op basis van de volgende technieken: ledverlichting, waterdamp of de Pepper’s ghost techniek. De haarden met ledverlichting maken gebruik van de nieuwste ledverlichtingstechnieken, waarbij het hout wordt verlicht. Hierdoor lijkt het alsof de houtblokken écht gloeien. Bij haarden met waterdamp wordt er gebruik gemaakt van waterdamp in combinatie met verlichting.

 

Waterdamp wordt in het hout verspreid en samenspel met lichtprojecties zorgt voor de indruk van een gloeiend haardvuur. Door een 3D effect lijken de kleuren en de vlammen zeer realistisch. Als laatste kunt u kiezen voor een haard op basis van de Pepper's ghost techniek. In deze haarden wordt een illusie van vuur gecreëerd. Er ontstaat een levensecht vlammenspel, met wegspringende ‘vonkjes’ en geknisper. Deze techniek is gebaseerd op de eeuwenoude Pepper’s ghost techniek, waarbij verschijningen als illusie worden getoond.

De voordelen van een elektrische haard

Wanneer u kiest voor een haard op elektriciteit kiest u automatisch voor de vele voordelen. Allereerst heeft u geen extra brandstof nodig om deze haard te laten branden. Daarnaast heeft u geen schoorsteen of rookkanaal nodig, enkel een stopcontact. Dus zelfs zonder  schoorsteen of rookkanaal kunt u toch genieten van een bron van sfeer en gezelligheid. Bovendien kan u de haard plaatsen tegen iedere wand in uw huis. Uiteraard behoort een vrijstaande haard of een inbouwexemplaar ook tot de vele mogelijkheden.

Een elektrische open haard is zeer praktisch en makkelijk in gebruik. Met een druk op de knop zet u de haard aan en stelt u hem in naar uw wensen. Over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Doordat u niet in contact komt met vuur is dit een veilige keuze voor elke familie. Tot slot kunt u genieten van de sfeer van een haard, maar toch van een frisse omgeving. We hebben bijvoorbeeld toestellen in ons assortiment die geen warmte afgeven. Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om een air conditioning systeem te plaatsen in de mantel van de haard voor koude lucht.

Prijs

De prijs van een haard is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het vermogen van de haard, het ontwerp en de kwaliteit van het imitatievuur. Het starttarief voor een kwalitatieve haard ligt rond de €965 . Wenst u meer informatie over de prijzen? Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan.

bottom of page