top of page

OUTDOOR

Onze tuin en ons terras speelt meer en meer een belangrijkere rol in onze woonbeleving. Zowel winter als zomer kan je met een vuurkorf, tuinhaard en/of een buitenkeuken de hele dag aangenaam buiten vertoeven.

1f26895c-24a7-4462-95fc-8657450727b2_LARGE.jpeg

Bij Goeyvaerts hebben we alles in huis om het buitenleven nog fijner te maken. We bieden een kwalitatief gamma aan die het samen buiten zijn, het samen koken en het samen genieten van lekker eten nog fijner maken.

Design vuurkorven zoals de anemone van Metalfire of M design mogen niet in op je terras ontbreken.

UW TUIN EN TERRAS IN VUUR EN VLAM

Outdoor1.jpg
05afe0bc-69c4-4db8-a982-7abd1da0862a_LARGE.jpeg

CorTen staal kachels van RB73 zijn handgemaakt door vaklui met liefde voor het vak. Doordat de haard afsluitbaar is, heb je geen last van rook, rondvliegend as of vuurvonken op het terras. Het CorTen staal geeft de haarden een degelijke uitstraling en een lange levensduur. Het roestproces is bij elke haard anders en daardoor is elke haard uniek.

Enkele ideeën uit het assortiment van het Belgish bedrijf OUTR.

  • De Kamado een eivormige BBQ is sinds enkele jaren dé must-have onder de barbecues. Barbecueën heeft een nieuwe dimensie gekregen. Pizza’s, brood en taart bakken, grillen, slow cooken, roken of stomen, het kan allemaal. Met een kamado zet je de lekkerste maaltijden op tafel.

  • Plancha hout brengt outdoor cooking naar het volgende niveau. De factoren warmte en gezelligheid staan hier centraal. Deze multifunctionele eyecatcher is het paradepaardje van jouw tuin.

  • Met plancha op gas of elektriciteit was buiten koken nog nooit zo gemakkelijk. Kiezen voor dit type kooktoestel is kiezen voor eenvoud, puur gebruiksgemak en een snelle warmte. Efficiëntie ten top!

  • Garden Fires zijn tuinhaarden die zorgen voor een hoge dosis sfeer en gezelligheid op jouw terras. Zo kan je zelfs op een frisse dag genieten van jouw tuin.
     

Ook inbouw haarden/BBQ voor je overdekt terras of tuinhuis vezorgen we graag. M design biedt hier verscheidene mogelijkheden en garandeert om bovenal plezier, warmte en gezelligheid te ervaren.

GALLERY

bottom of page