top of page

GAS

Bent u op zoek naar een gashaard? De mogelijkheden zijn eindeloos. Gaat u voor een klassiek- of modern exemplaar? Beide soorten geven uw woonruimte extra karakter en brengen sfeer met zich mee. 

F3_BOX-Gas-65-C.jpeg
Gas.jpg
Gas_cassette.jpeg

Ons aanbod bestaat uit verschillende typen gas sfeerhaarden. Denk bijvoorbeeld aan een subtiele ingebouwde haard, een moderne doorkijk haard, een vrijstaande gashaard, een inzethaard op gas of een terrashaard. die u op elke plek in uw huis kan plaatsen. Ook qua vuurbeeld kunt u kiezen uit verschillende opties, zoals een twee- of driezijdige haard, een tunnelhaard of fronthaard.

ALLE VOORDELEN VAN GASKACHELS

Meer informatie

Verschillende soorten gaskachels

Wanneer u kiest voor een gaskachels zijn er vier opties: een voorzetkachels, inzethaard/cassette, een inbouwhaard die u kunt integreren in een schouw of buiten kachel die u overal kunt plaatsen.

Bij Goeyvaerts werken we enkel met betrouwbare merken die voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. We vertrouwen op de volgende 6 grote merken: MCZ, Red, Quadrafire, Cadel, Sergio Leoni en STUV.

Gas_Voorzetkachel.jpeg
Gas_cassette.jpeg
Gas_inbouw.jpeg
Gas_buiten.jpeg

Voordelen van een gashaard

Gemak is eigen aan een gashaard. Slechts één druk op de knop bent u verwijderd van warmte en gezelligheid. De laatste technologie ontwikkeld door onze innoverende leveranciers laat het toe om de elegantie van de vlammen te regelen vanaf uw IPhone of IPad. Twijfelt u over het realisme van het vuurbeeld? Geen zorgen, want door de nieuwste technieken is het vuurbeeld van een moderne haard bijna niet meer te onderscheiden van een echt haardvuur. Een gas sfeerhaard geeft een realistisch vuurbeeld en zelfs houtgeknetter is mogelijk. Daarnaast hoeft u niet te sleuren met houtblokken en dit met een hoog rendement.

Prijs

De prijs van een haard is sterk afhankelijk van diverse factoren, zoals het vermogen, het model en uiteraard het ontwerp. Wilt u meer informatie over de prijs van een gaskachel? Contacteer ons en wij stellen voor uw een vrijblijvende offerte op maat op.

Haarden van topkwaliteit

Wij werken enkel samen met kwaliteitsmerken, zodat u kunt rekenen op de allernieuwste technieken en meest zuinige technologieën. Deze haarden voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen en zijn zeer betrouwbaar. Ons assortiment bestaat uit haarden van de merken M-Design, Bellfires, CosyFlame, Metalfire, Stuv en Wellstraler.

bottom of page