top of page

Goeyvaerts haarden

HOE WERKEN WIJ?

In de onze showroom presenteren we ruim 140 houthaarden, speksteenkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en meer in verschillende stijlen. Door het unieke aanbod van openhaarden en kachels kan u best een eerste indruk komen opdoen van de onbegrensde mogelijkheden.

550Vs Gold plus - HiRes.jpg
Stap 1.jpg

BEZOEK ONZE
SHOWROOM

We ontvangen u graag in onze toonzaal te Merksem.  Door het unieke aanbod van openhaarden en kachels kan u best een eerste indruk komen opdoen van de onbegrensde mogelijkheden. Om wachttijden te vermijden is het goed om een afspraak te maken

Stap 2.jpg

PROFESSIONEEL
ADVIES OP MAAT

Tijdens uw bezoek geven wij u graag van persoonlijk advies zodat we, samen met u uw, gewenste richting kunnen bepalen. Neem zeker basisafmetingen, plannen of foto's mee. Welke haard u ook kiest, we integreren deze perfect zodat je droomproject uitgevoerd kan worden. Ons maatwerk in staal, schouwmantel met ingebouwde tv-kasten, opbergmeubelen en meer speelt hierbij een grote rol. Een vrijblijvende offerte wordt graag gemaakt.

Stap 3.jpg

OPMETEN OP
DE WERF

Vervolgens wordt er een perssonlijke afspraak met u gemaakt om de situatie ter plaaste te bekijken. Onze +70 jaar ervaring heeft ons geleerd dat genieten van een haard begint bij een kwalitatieve technische plaatsing. Het werf bezoek verzekert U dat we ook daadwerkelijk het project kunnen realiseren.

Stap 4.png

OFFERTE
VOORSTEL

Onze interieur specialisten gaan een finale voorstelling maken van je project en de finale offerte mailen. We staan gekend om een transparante en duidlijke calculatie te maken op basis van het uiteindelijk voorstel. 

Stap 5.jpg

PLAATSEN
VAN JE HAARD

De laatste stap. Een team van 2 deskundige vakmannen installeert de haard zodat deze veilig en goed kan branden. Er is slechts 1 aanspreekpunt. We plaatsen je project van begin tot einde.  Je bent niet afhankelijk van allerlei onderaannemers.

bottom of page