top of page

ONDERHOUD EN HERSTELLING

Goeyvaerts beschikt over een eigen servicedienst. Indien u een onderhoud, herstelling of nazicht wenst, dan kan u een service-aanvraag indienen.

Argento 1050H - HiRes.jpg

Goeyvaerts beschikt over een eigen servicedienst. Indien u een onderhoud, herstelling of nazicht wenst, dan kan u een service-aanvraag indienen. We werken met twee verschillende modules.

Meer informatie

U bent al klant bij Goeyvaerts


En u hebt een onderhoudsplan? Dan krijgt u alvast voorrang op alle service. Vul het formulier in en we nemen vervolgens zo snel mogelijk contact me u op, om een afspraak bij u ter plaatse te maken.

U bent nog geen klant bij Goeyvaerts


Hou er rekening mee dat de wachttijden in sommige gevallen kunnen oplopen. Vul zeker het contactformulier in en we helpen je graag verder van zodra het mogelijk is.

Verder hebben we een eigen atelier. Wij herstellen ook graag uw kacheldeurtjes. Om tijd en kosten te besparen brengt u best uw kacheldeurtje naar onze showroom. Uw deur wordt volledig hersteld en proper gemaakt. Na een paar dagen wordt u gecontacteerd om uw deur op te halen. U heeft ook de mogelijkheid om de juiste koord en lijm te kopen in onze showroom en uw toestel zelf te herstellen.

bottom of page