top of page

PELLETS

De pelletkachel hype is bij Goeyvaerts Haarden reeds meer dan 10 jaar geleden gestart. Eenvoudige plaatsing, optimaal comfort en het stijlvolledesign hebben ondertussen al ontelbare klanten gecharmeerd. Bij deze kachels worden er geen gewone houtblokken gebruikt. 

pellets_voorzet.jpeg

De naam zegt het al, want bij deze toestellen maken we gebruik van pellets. Pellets zijn samengeperste houtrestanten. Deze houtpellets zijn gemiddeld 40 procent goedkoper dan normaal hout, geven veel warmte en zijn daarnaast goed voor het milieu. Het is niet voor niets dat deze houtpellets zo populair zijn in België.

ALLE VOORDELEN VAN PELLETKACHELS

Pellet.jpg
Pellet2.jpg
Meer informatie

Verschillende soorten pelletkachels

 

Wanneer u kiest voor een pelletkachel zijn er twee opties: een inbouw kachel die u kunt integreren in een schouw of voorzet kachel die u overal kunt plaatsen.

Bij Goeyvaerts werken we enkel met betrouwbare merken die voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. We vertrouwen op de volgende 6 grote merken: MCZ, Red, Quadrafire, Cadel, Sergio Leoni en STUV.

9_1_885.jpeg
10_1_452.jpeg

De voordelen van pellet

Wilt u energiekosten besparen zonder aan comfort in te boeten? Dan is een renderende kachel met pellets de juiste keuze. Met een pellet kachel geniet u van een hoog rendement tegen lage kosten. De toestellen garanderen een rendement tot 95 procent. Dit wil zeggen dat er bijna geen warmte verloren gaat. De kachels zijn door hun unieke technologie enorm gebruiksvriendelijk en veilig. De toestellen beschikken over een elektrische ontsteking, waardoor de pellets automatisch ontbranden. Afhankelijk van het model kunt u het vuur met een afstandsbediening of via de kamerthermostaat regelen. Tot slot stoken pelletkachels CO2-neutraal, wat het erg milieuvriendelijk maakt.

Prijs

De prijs van een pelletkachel is sterk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het vermogen, rendement, de eventuele opties van het toestel en de afwerking. Kom gerust eens langs voor een prijsvoorstel of contacteer ons via het contactformulier.

bottom of page