top of page

GAS INBOUWHAARD

Een inbouwhaard op gas betekent sfeer én gemak. Met één druk op de knop tovert u warmte en gezelligheid in uw huis. Naast warmte is een ingebouwde haard ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Van een strak en modern interieur tot een charmant landelijke stijl, wij bieden verschillende typen en modellen aan. Zo vindt u altijd een sfeerhaard op gas die perfect past in uw huis.

e5ac4b44-4f17-4ad9-b438-6c58ec609abf_LARGE.jpeg

Een ingebouwde gashaard heeft een bijzonder hoog rendement (tot 85%). Bijna alle warmte stroomt direct uw woonkamer binnen. Dit is niet het geval bij klassieke openhaarden, waarbij de meeste warmte verdwijnt in de schoorsteen.

ALLE VOORDELEN VAN INBOUW-HAARDEN OP GAS

da31f3de-5258-4ab9-95f2-0ccb58eca4ce_LARGE.jpeg
e5ac4b44-4f17-4ad9-b438-6c58ec609abf_LARGE.jpeg
Meer informatie

GALLERY

Een ander voordeel is het gebruiksgemak. Ingebouwde gashaarden zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor u geniet van maximaal comfort. Het warmteniveau en vlammenbeeld kunt u regelen via een afstandsbediening en zelfs via een mobiele app vanop afstand. Bij thuiskomst geniet u meteen van warmt én sfeer. Bovendien is kiezen voor een inbouw gashaard een veilige optie. De inbouwhaard op gas is afgesloten met een glazen deur, waardoor er geen vonkjes rondvliegen.

Inbouwhaard volledig naar uw smaak

Door talrijke opties is een ingebouwde haard volledig personaliseerbaar. Zo kunt u kiezen voor ontspiegeld glas, zwarte of metalen glasafwerking, witte keien, houtaccenten en diamanten steentjes. Bovendien zorgen wij voor de ultieme afwerking met een mantel, antieke schouw of kasten op maat voor uw stereo-installatie of televisie.

Om een beeld te krijgen van uw toekomstig interieur maken wij 3D-simulaties. Op deze manier visualiseren wij uw project op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ingebouwde haarden van diverse topmerken

Wij bieden enkel inbouw gashaarden aan van topfabrikanten. Zo bent u steeds verzekerd van de nieuwste en zuinigste technologieën. Bij Goeyvaerts vertrouwen wij op betrouwbare merken die voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen, waaronder M-Design, Bellfires, CosyFlame, Metalfire, Stuv en Wellstraler.

bottom of page