top of page
Search

Innovaties bij Barbas Bellfires

Updated: Sep 20, 2023

Barbas Bellfires maakt sinds 1976 eigentijdse gas-en houthaarden die iets betekenen voor jouw interieur. Met een productie in Bladel (NL) werken ze aan vuurbeleving. Ze streven daadwerkelijk de perfectie na. Omdat we met vuur spelen, is het voor hen ook belangrijk dat veiligheid op de eerste plaats staat.

Verder blinkt Barbas uit in zijn afterservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van je haard. Zo houden ze de relatie met de klant centraal. Techniek en klantvriendelijkheid gaan zo hand in hand.

Barbas kwam ook in 2022 met een heleboel nieuwigheden. Wij tonen hier graag enkele van hun innovaties.


Evo-7 65-40

Dit nieuwe model heeft een 4-zijdig kader en heeft een architectonisch vormgegeven liftdeurhaard. Deze aard is ontwikkeld met de hoge standaarden die gekend zijn bij Barbas Bellfires. Hoogwaardige materialen en een luxe uitstraling. Een parel voor ieder interieur.

De Evo-7 65-40 is symmetrisch uitgetekend. Zo blijft het vuurbeeld mooi dansen in het midden van het kader. Het kenmerkende 8mm plaatstaal zorgt voor een elegante afwerking, maar kan ook met een kadervariant van 50mm worden geplaatst voor een robuuste uitstraling.Cuatro-7 75-60

Wil je een stijlvolle houthaard die de voordelen van een inbouwhaard weet te combineren? Dan is er de Cuatro-7 75-60. Barbas Bellfires zorgt hier voor inzethaard met een ongelofelijk plaatsingsgemak. Op deze manier is die ideaal voor nieuwe haardsituaties, maar ook ter vervanging van een bestaande haard.
Kadervarianten van de Barbas Bellfires houthaarden

Wil je een houthaard met een klassiek kader of eerder een inbouwcassette met een fijne 8 mm plaatstaal behuizing? Ontdek hoe je met de haarden van Barbas Bellfires verschillende afwerkingen kan krijgen in combinatie met hoogwaardige materialen. Zowel opbouw- en inbouwkaders als klassieke kaders met een gesneden lijst.


Meer te weten komen over het aanbod van Barbas Bellfires?Recent Posts

See All

Comments


bottom of page