top of page

HOUT INBOUWHAARD

Sfeer en gezelligheid is gegarandeerd bij een échte inbouw houthaard. Het wisselende vlammenbeeld laat u ontspannen en geeft een heerlijke stralingswarmte af. 

Inbouwhaarden worden meestal geplaatst in een nieuwe situatie. Ze worden afgewerkt met een hittebestendige mantel. De aankleding met natuursteen, metaal of kasten op maat gebeurt volgens uw persoonlijke smaak. De haard wordt hierdoor één met uw interieur.

hout_inbouw.jpeg
256d4fcb-6f1a-4569-818c-18881c243bc4_LARGE.jpeg
d5a48da8-03ec-49b9-a951-76e0b20e46af_LARGE.jpeg

Het ruime assortiment van Goeyvaerts bestaat uit klassieke- en moderne houthaarden. Voor elk interieur hebben wij een geschikte houthaard. 
 

De gekende liftdeurhaarden zijn moderne houthaarden met een strakke afwerking en vormgeving. De haarden hebben een glazen schuifdeur, waardoor het mogelijk is om het haardvuur open, halfopen of gesloten te gebruiken. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het vlammenspel en de houtgeur. Bij enkele modellen is het zelfs mogelijk om de glazen deur te bedienen met uw IPhone of IPad!

ALLE VOORDELEN VAN INBOUW HOUT- HAARDEN

Meer informatie

GALLERY

Verschillende soorten inbouw houthaarden

Het ruime assortiment van Goeyvaerts bestaat uit klassieke- en moderne houthaarden. Voor elk interieur hebben wij een geschikte houthaard. De gekende liftdeurhaarden zijn moderne houthaarden met een strakke afwerking en vormgeving. De haarden hebben een glazen schuifdeur, waardoor het mogelijk is om het haardvuur open, halfopen of gesloten te gebruiken. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het vlammenspel en de houtgeur. Bij enkele modellen is het zelfs mogelijk om de glazen deur te bedienen met uw IPhone of IPad!

De voordelen van een inbouw houthaard

Met een inbouw houthaard geniet u van een authentiek vuurbeeld. Bovendien geven deze haarden een aangename stralingswarmte. Het rendement van een inbouw haard is de laatste jaar behoorlijk verhoogd en kan tot 85%. Daarnaast voorkomt de glazen deur rondvliegende gensters en blijft de woonruimte proper. Tot slot is hout, als brandstof, relatief goedkoop. Bent u al in het bezit van een ruime houtvoorraad? Dan bespaart u flink op uw stookkosten. 

Inbouwhaarden hout prijzen

De prijs van een ingebouwde houthaard is afhankelijk van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het toestel, het type deur (draaideur of liftdeur), de uitvoering en andere functionaliteiten. Wenst u meer informatie over de prijzen? Kom gerust langs in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan. En wilt u de houthaard van uw dromen in uw interieur zien? Kom dan eens langs voor een 3D-simulatie.

bottom of page