top of page

STÛV

Stûv is een Belgische ontwerper en fabrikant van verwarmingstoestellen op hout en pellets. Stûv droomt van een wereld die vrij is van fossiele brandstoffen en zet volop in op hernieuwbare en duurzame oplossingen. Ze zijn ervan overtuigd dat de individuele verwarming met hout en pellets, beide hernieuwbare energiebronnen, integraal deel uitmaken van de oplossing voor de huidige energie- en milieu-uitdagingen.

Hout2.jpg
True Vision 1300V Close-up - HiRes.jpg

Een belgische bedrijf

Stûv ontwerpt en produceert alle producten in België. De lokale verankering in de industriële strategie en het partnership met de leveranciers sluiten aan bij de wens van Stûv om het lokale potentieel te valoriseren en de milieuafdruk te beperken.

Meer weten

PRODUCTEN

s[6].png

s[6]

Betaalbaar en gemakkelijk te installeren, de Stûv 6 familie geeft zoveel mogelijk mensen toegang tot een haard of kachel ontworpen voor kleine ruimtes en energiezuinige woningen. Klein in formaat en prijs, deze houtkachel is groot in verwarmingscomfort en milieuvriendelijke prestaties.

s[6].png

s[16]

De strakke lijnen van deze familie houtkachels, inzethaarden en haarden laten het spektakel van de vlammen zien. Hun ultra-geavanceerde verbrandingstechnieken garanderen een zeer hoog rendement.

s[6].png

s[21]

Het gemak van een ingebouwde open haard of de prestaties van een geïntegreerde gesloten haard? Kies voor een inbouwhaard met opklapbare deur zodat je niets van je wensen hoeft op te offeren en het spektakel van de vlammen kunt integreren in je architectuur.

s[6].png

s[22]

De Stûv 22 is een technisch hoogstandje met een kader dat in het interieur past om u een zo breed mogelijk zicht op het vuur te bieden en een uitschuifbare ruit die uw Stûv in een open haard verandert. Deze performante houthaard is personaliseerbaar met een afwerking in hout, steen, keramiek... dankzij een gepatenteerde techniek waarmee het afwerkingsmateriaal zo dicht mogelijk bij het vuur kan worden aangebracht!

s[6].png

s[30]

De Stûv 30 was de allereerste design houthaard die drie werkingsmodi aanbood ondertussen in zijn derde generatie, blijft hij revolutionair met zijn 3-in-1 systeem. Open haard, glazen deur, stalen deur: om van werkingsmodus te veranderen, draait u gewoon de trommel van uw Stûv 30 in de gewenste positie.

U hoeft alleen nog maar van het moment te genieten!

s[6].png

s[30C]

Een samenkomst van elegantie en prestaties.

De Stûv 30-compact combineert vorm en functie voor maximale prestaties en plezier.

De compacte versie van de design houtkachel Stûv 30: ideaal voor energiezuinige of compacte woningen.

s[6].png

s[µM]

Een "micro" verbrandingskamer en een "mega" zicht op het vlammenspel: de sµM houtkachel combineert efficiëntie met esthetische finesse. De sµM biedt een panoramisch zicht op het vuur met zijn verticaal geplaatste houtblokken.

s[6].png

s[P10] et s[P20]

De pelletkachels van Stûv bieden een verbranding met een zeer hoog rendement en een zeer beperkte uitstoot en dit zo goed al stil.Dankzij een gepatenteerde technologie die de vlam door een grote ruit toont bieden de pelletkachels P-10 en P-20 bovendien een onvergelijkbaar groot zicht op het vuur... 

Ultra-efficiënt, ecologisch en esthetisch, de pelletkachels van Stûv onderscheiden zich van de massa en blijven discreet.

Hout2.jpg
True Vision 1300V Close-up - HiRes.jpg

Vuur prikkelt de vijf zintuigen

Vuur fascineert, we kunnen uren kijken naar de houtblokken die langzaam verteerd worden door het vuur, naar de dansende vlammen, de rood oplichtende gensters … Het lijkt wel of we kijken naar een echt levend spektakel. En als het design van de haard bovendien perfect aansluit bij de binneninrichting, dan is het spektakel ook nog eens van hoge kwaliteit!


Naast het licht is er ook nog het geluid: geknisper, geblaas en gekraak … allemaal zachte geluiden die onze oren strelen zonder onze hersenen te storen. De natuurlijke muziek van een houtvuur is rustgevend, maar we kunnen ook de stilte van een pelletkachel Stûv P-10 waarderen.

En ook wat de geur betreft is het plezier op de afspraak: van de natuurlijke geur van het hout dat ligt te wachten in de mand en de unieke geur die uit de open houtkachel komt, alles is aanwezig om onze neus aangenaam te prikkelen.


In de weer zijn met het hout, de pellets aanvullen,… Nog voor we ons lichaam laten overspoelen door de zachte warmte van de haard wordt onze tastzin geprikkeld.

INSPIRATIE

ONZE ANDERE MERKEN

bottom of page