top of page
Search

De zomertijd is aangebroken: ontdek onze tuinhaarden!

Updated: Sep 20, 2023

De zomertijd is aangebroken en dat betekent dat het leven zich meer buiten afspeelt. Geniet lekker in de zon met de buitenmeubelen en -accessoires, zoals onze tuinhaarden, vuurkorven, rookovens en vuurschalen.


Houd je van buiten zijn én van koken dan zijn deze tuinhaarden de perfecte combinatie. Stook een heerlijk vuurtje én maak tegelijkertijd een lekkere snack of go all the way en maak een heerlijk barbecuegerecht. Als je graag buiten bent, dan past buitenkoken absoluut bij jou! Koken boven open vuur is gezellig, lekker en zeer gemakkelijk. Rook dan bijvoorbeeld jouw eigen stukje vis in een authentieke rookoven. Uiteraard kun je ook voor de klassieke barbecue kiezen, voor een heerlijke groentespies of stukje biefstuk.


Onze tuinhaarden van OUTR:

1. Buitenkoken op een PLANCHA WOOD

Je hebt 'em vast al eens gezien, de stijlvolle OFYR vuurschaal op sokkel.

Kenmerkend is het unieke designmet zijn de kegelvormige vuurschaal met brede, platte rand die tevens fungeert als bakplaat/plancha. Dit ontwerp maakt de OUTR PLANCHA WOOD tot een ongelooflijk veelzijdige barbecue. Praktisch, stijlvol en een lust voor het oog (ook als de OUTR PLANCHA WOOD even niet gebruikt wordt). Koken op de OUTR PLANCHA WOOD vuurschaal zorgt voor de ultieme buitenkookervaring!

2. De ENO kooktoestellen op gas of elektriciteit

Deze hebben één ding gemeen: de dikke gietijzeren bakplaat, ook wel plancha genoemd, die is afgewerkt met een laag hoogwaardige email. Je kan rechtstreeks op deze plaat bakken om een gezond gerecht op tafel te toveren, vetstoffen worden overbodig.3. PIZZA OVEN

De Antonio top pizzaoven is een tafelmodel. Je hoeft er dus geen vaste plek voor in je tuin te voorzien. Plaats de oven gewoon op tafel en je kan ermee aan de slag. Maak in een mum van tijd de heerlijkste pizza's klaar zonder een moment van het gesprek te missen.


4. Klassiek barbecueën met de KAMADO

Wat is een kamado, wat kun je er allemaal mee en is deze keramische barbecue echt zoveel beter dan een standaard exemplaar? Barbecueën heeft een nieuwe dimensie gekregen. Pizza’s, brood en taart bakken, grillen, slow cooken, roken of stomen, het kan allemaal. Met een kamado zet je de lekkerste maaltijden op tafel.

5. De OUTR kettle houtskool barbecue

Deze barbecue is een eenvoudig concept met heerlijke resultaten! Deze traditionele BBQ uit geëmailleerd staal met verchroomde stalen roosters is beschikbaar in drie formaten. Mooi in zijn eenvoud, maar zo veelzijdig. Buiten koken wordt als het ware kinderspel! Een barbecue met een deksel is multifunctioneel. Met een deksel kan de warmte homogeen circuleren en doet de Kettle dienst als oven. Hierdoor kan je hem voor veel verschillende gerechten gebruiken.

6. VUURKORVEN

Vuurkorven of tuinhaarden met grillrooster beschikbaar. Zo kun je barbecueën, maar daarna blijven genieten van de tuin met een terrashaard.

Wil je meer informatie? Contacteer ons dan vrijblijvend!


WE ZIJN EVEN MET VAKANTIE VAN 7-31 JULI. WE HELPEN U GRAAG VERDER MET HET UIKIEZEN VAN DE JUISTE BUITENHAARD VANAF 1 AUGUSTUS

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page