Goeyvaerts Haarden: onze aanbiedingen

De laatste nieuwtjes en interessante promoties

Voor de laatste nieuwtjes over onze merken en over de wereld van vuur en warmte kunt u onze Facebookpagina volgen. Daar komt u alles te weten over de nieuwste modellen, nieuwe technologieën en andere interessante weetjes over onze merken. Op deze pagina kondigen we ook onze interessante acties en promoties aan. "Like" onze pagina en weet direct wanneer we aantrekkelijke koopjes doen en wanneer we weer sterk afgeprijsde showroommodellen aanbieden. Of bezoek regelmatig onze webshop om uw voordeel te doen.

Maar u hoeft niet op ons te wachten om uzelf te verwennen met een interessant voordeel. Plaats gewoon een foto van uw nieuwe haard of kachel op onze Facebookpagina en geniet van een mooie 20% korting op al onze accessoires!

Goeyvaerts staat voor u klaar

Bent u niet zeker welke brandstof u moet kiezen? Kunt u niet kiezen tussen een rustieke houthaard of een hypermoderne gashaard? Of twijfelt u of uw huidige woning wel geschikt is voor een speksteenkachel?

U staat er niet alleen voor als u koopt bij Goeyvaerts. Onze enthousiaste en vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Deurne. Daar krijgt u persoonlijk advies en handige tips voor het uitkiezen van uw perfecte verwarmingstoestel.

Facebookactie

Plaats een foto van onze realisatie bij u op onze Facebookpagina en geniet van 20% korting op onze accessoires! (per persoon kan éénmalig van deze aanbieding gebruik gemaakt worden)